Partners

Wij willen graag dat het project I love recycling zich als een positieve olievlek uitspreidt over Nederland en verder. Wilt u dit project ondersteunen met uw kennis, netwerk, materialen (oude maar goede kantoorkasten) of fondsen. Wij zoeken bedrijven, organisaties of particulieren die dit idee willen omarmen door sponsoring van het project.

Ons doel is dat dit project zich als een positieve olievlek uitspreidt over Nederland en verder.


Flexa

Kinderen bewust maken over de achtergrond van materialen en dat recycling ervan heel veel voordelen met zich meebrengt is een mooi streven waar Flexa volledig achter staat.

Het is een kleurrijk initiatief waar Flexa graag haar naam aan verbindt. De aanpak van "I Love Recycling" is figuurlijk kleurrijk qua invulling maar ook kleurrijk qua uitvoering.

De kleurrijke recycling kasten gaan hopelijk vele scholen kleuren. En dat gaat positiviteit opleveren, t.o.v. recycling maar ook qua aankleding in de vorm van een kleurrijke kast in de scholen. Daarom sponsort Flexa de verf voor deze kasten. Kleur doet nu eenmaal iets met je.

Daarnaast is duurzaamheid natuurlijk ook belangrijk voor Flexa, onderdeel van AkzoNobel (de nummer 1 op de Dow Jones Sustainability Index).
Ze doet uitgebreid onderzoek naar het minder milieubelastend maken van haar producten, maar ook naar het proces en vele processen binnen (en buiten) het bedrijf. Dat is een lange weg wat stap voor stap de goede richting op gaat.

Op een jonge leeftijd iemand bewust maken van "duurzaamheid" is de beste manier. Je kunt niet jong genoeg zijn om te weten waar materialen nu eigenlijk vandaan komen en wat je ermee kunt doen.

www.flexa.nl


Wij danken onze sponsoren:

sponsorsponsorsponsorsponsor

 
recycle movie
I love recycling kast